sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Elämä on ihanaa :)

Mitä me halutaan... Mä haluan elää rauhassa. Mielellään yksin ja lähellä rakkaita. En halua vaimoa tai lapsia. Eno riittää minulle. Siskon tytöille annan kaiken. meidän suvussa eno on kuollut ennen lapsia kolmen sukupolven ajan. Nyt kirous on voitettu. Olen kahden ihanan tytön eno. Tärkeintähän on olemassaolon jälkeen läsnäolo!!

2 kommenttia:

  1. Etkö todellakaan halua omaa perhettä..? Vai etkö sitä halua vain juuri tällä hetkellä?

    Kirjoituksesi sai minut miettimään, koska itse olen aina haaveillut omasta perheestä. Kauan aikaa ajatus vain on tuntunut täysin saavuttamattomalta ja tuntuu siltä edelleen.

    Toisaalta mietin, voisinko olla onnellinen ilman perhettä koska ajatus siitä, että joku asuisi kanssani ahdistaa, tämä on Minun kotini ja teen asiat juurikin niin kuin minä haluan. Silti minusta tuntuu, etten voisi olla täysin onnellinen ilman perhettä. Vai onko tämä perhe vain ajatus joka minuun on lapsesta saakka istutettu, ihmisellä kuuluu olla perhe, muutoin hän ei voi elää onnellista ja "normaalia" elämää. Muutoin hän ei Ole normaali. Hankalia asioita..

    -Ronja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronja

      Joo minulla ei ole tähän asti elämässä ollut haavetta perheestä. En tiedä mistä se johtuu. Ei minulle kyllä lapsena muistini mukaan hirveesti toitotettu perheestä. Ja elämäni tähän asti on ollut sen verran mutkikasta, että jotenkin on helpottunu olo, ettei ole pitänyt kiirettä perheen perustamisen kanssa :) viimeisestä seurustelu suhteestakin on aikaa jo 7 vuotta ja siinä ajassa on tullut niin tottuneeksi yksin eloon ja minulle olisi kans hankalaa nykyään että jakasin elämäni jonkun kanssa 24/7.. Olen huono ajattelemaan asiaa naisen kannalta, mutta luulisin että naiselle lapsen saanti on jotenkin iskostettu päähän että naisen "täytyy" saada oma lapsi. nainen myös kantaa, synnyttää ja imettää lapsen. Sen takia voi käydä mielessä, että en ole kokenut kaikkea ihanaa joita naisen pitäis kokea!? Miehenä taas olen kuullut mies puolisten kavereiden sanovan asiasta, kun olen pohtinut perhe ja lapsi asiaa. He ovat esimerkiksi kysyneet etkö todallakaan halua että sukusi jatkuu.. tai että meinaatko todellakin koko elämäsi ajan pestä omat pyykit ja tehdä ruuat. Täytyy kyllä sanoa että minua pidetään aika outolintuna aluksi kun ilmaisen asiani, mutta ymmärrys tulee yleensä kun sanon omaksi puolustukseksi esim. parempi yksin kuin huonon akan kans ja en koe vielä olevani valmis isäksi. Hankalia asioita toden totta..

      Poista